Travel

Travel

Mengira detik

Wednesday, November 21, 2007

Minggu terakhir di UMP

Salam..

Lama sudah aku tak tulis blog. Bukan malas, tapi sebab terlalu sibuk dengan urusan kerja yang pasti tak boleh aku elakkan.

Kali ini aku nak share beberapa perkara about my life dlm 2 minggu ni.

Pertama, aku baru saja abes buat 5 chapter tesis. Huh, banyak gak tue..naik pening lah jugak. Dahlah tue, antar lewat lak draf kat SV, apa lagi, bising lah orang tua tu..huhuhu. Nak wat camne? Ink printer lak abis, kertas lak semakin sikit..memang betul2 challenge. Tapi sekarang ni kiranya dah ok. Just nak baiki tambah muka depan, apendiks dan reference.Maybe, by friday atau sabtu ni aku dah boleh jilidkan dah...


Kedua. paper final. Hehehe...risaulah jugak. Paper first aku stat 21hb Nov. Itu paper digital. Takut gak sebab puan nurul ckp soalan dia killer. KIller camne? aku tak tahu...next, pada 23 Nov ni pulak paper EMT, (electromagnetic theory). Paper ini paling susah sekali...
Risau mcm aku risau kat paper digital td...

apa-apapun kena tunggu lah..jawab jer!!

ketiga..Debat diraja 2007. Tahun ini masuk kali ke-5 aku berdebat di debat diraja. Tuanya aku..
Segan pun ada gak!! Iyalah, aku sorang jer yang berdebat. Dayat dan Dekwan dah takde. Azwan lak nak jadik hakim. Kecewa lah jugak, sebab I'm lonely in my team. But, harapan UMP pun agak tinggi, mengharapkan miracle from my team..

Team aku: Khairi, Aku, Nadiah, Hafizul. Boleh katakan team ini mempunyai formula yang kuat, sebab semua member ada pengalaman. Tapi aku malas dah masuk sgt..segan pun ada, lagipun bg aku Nadiah pun berhak untuk masuk sebagai latihan tambahan. Latihan sekarang agak banyak. Every nite ada praktis. Junior lak kena jugak ditrain. Kalau tak..teruklah mereka kena belasah nanti.

Aku akan cuba buat terbaik untuk royal nanti walau apa saja orang kata dari belakang..

Utk Dayat, Dekwan dan Azwan: I'm really miss u all..esp.in debate memory.

3 comments:

azwan bamadhaj said...

life is a journey,

people have and take their own road to success...

memory will last, but everyone will have their own path....

iramahati said...

bila baca pasal minggu terakhir ni..teringat plak kat minggu terakhir aku di ump..

wish u all the best in future! ;)

p/s: jgn xtau, aku sllu baca blog ko tau.. ;)

deqwan said...

haha..raja aku kat semenanjung lagi....