Travel

Travel

Mengira detik

Saturday, June 21, 2008

Konvo bakal menjelma

Konvo bakal menjelma...!!

Ya..kali ini aku bukan lagi menjadi AJK, ataupun pemerhati..tetapi sebaliknya!! Aku kini antara mereka yang menerima scroll dari UMP.

Aku bangga sebab aku berjaya tamatkan degree aku setelah bersusah payah mempelajarinya. Walaupun result tak seberapa, tapi aku puas kerana selepas ini aku dah takde hubungkait dengan UMP lagi.

Apapun konvo aku pada 23 Ogos nanti. Tak sabar pula rasanya nak ke Kuantan, berjumpa teman-teman lama dan share macam-macam cerita.

Tunggu jerlah...

1 comment:

nsamsudin said...

see u in august...hehehe...