Travel

Travel

Mengira detik

Friday, July 11, 2008

Sepi: komen mereka

Komen beberapa kawan saya mengenai sepi:

Fendy: Sepi? Oklah…aku tak nangis pun. Rasa sedih je..aku mana boleh menangis…(sambil mengesat air mata selepas keluar wayang)

Mariam: Memang sedih..aduh, tak sangka filem ini hebat penangannya..eh, Raja..ko nangis gak ke?

Melody: Aku suka filem ini, ingat filem Cinta dulu. Aku suka part Imaan, tapi tak suka sangat part syed Hussein tu..!

Zamrie: Aku dah nangis 18 kali…so?

Azwan: Erm..Sepi? Tengoklah dulu..aku busy, takda masa nak tengok wayang. Tak sure lagi bila aku akan pergi tengok…

Madam: Komen? No komenlah…Eh..U dah ajak Azwan tengok ke?

Suhazrie: Aku tak layan filem melayu. Kalau aku tengok, sure aku muntah dalam wayang.

Hehehe…saya hormat komen dan pandangan mereka (walaupun tak beri komen pun).

9 comments:

Pegawai Khalwat said...

Sepilah mereka yang tak tengok Sepi.

azwan bamadhaj said...

Sepi....

komen aku yang latest....

meletup plak....


(dah tgk plak....... dalam kesepian bersendirian...)

iramahati said...

Haha..azwan..ko tgk bersendirian ke? Mmg menepati tema filem Sepi la ek...

nsamsudin said...

sepi....apa tu..oh filem ke...tak tgk pulak..u all semua nangis ke..tapi x nak mengaku...hehehe

i akan nangis kalau kisah cinta mereka lebih sedih dari kisah cinta i...huhuhu
u rasa...?

FendyHekka said...

weh pandai2 je kata aku nangis... ke ko yg hujan lebat kt dlm waang aritu. ha3. sepi? semput...

puteri cahaya said...

herm.. menarik ker...? best ker? ala, puteri x der teman ler nak p tgk...

puteri cahaya said...

http://astanarelaku.blogspot.com/


Add baru Blog Puteri...
Sory ler..
Blog tu ader masalah aper tah!!!
Segala Kesulitan Amat Dikesali...

Salam
(",)

Pjoyz xXx said...

komen saya... erm.. x tengok la pulak... huhuhuhu

Raja Azrul said...

pegawai khalwat-
-betul..buat mereka yang sepi

azwan-
ada gak masa ko tgk yer? apa2 pun filem nie best..

melody:-
-hahaha..sian kat azwan

madam:-
-hehehe..tengok dulu baru komen

fendy:-
-alah..jgn nak tipu ler..ko pun sama

puteri:-
-hehehe..blog baru ke? oklah tu

hafizul:-
-ko konpem lah tak layan filem melayu..