Travel

Travel

Mengira detik

Friday, March 06, 2009

Boink..tapi....

Kenapa aku boink sejak dua tiga hari ini? Aku macam malas nak tulis apa-apa dalam blog..so, aku juz upload gambar yang ada dalam handphone aku...huhuhu..komen ler, mana yang berkenan...


" Aksi presiden dan bekas presiden Kelab Orator berbual"



" Dua insan UMP yang pernah pegi UK...aku bila lagi lah yer?"



" Gaya seorang pelajar MRSM Balik Pulau- ces, adik aku rupanya!"






" Permainan Community Line untuk pelajar Moral aku-Kelas Tingkatan 1..hehehe"



" Melepak sebelum membeli belah di Queensbay Mall Penang"






" Wajah-wajah ketika hari sukan sekolah aku! Huhuhu....!"





" Wajah-wajah yang teringin berlakon di pentas IB..hehehe..propa!"

7 comments:

azwan bamadhaj said...

oo. tu la gambar hari sukan yang buat ko x datang ump tu.... heheheh

teringin beraksi di pentas IB?

hello. dah dapat offer k... confirm beraksi...hehehhehe

patungcendana said...

erk...no comments

Melody said...

Mana gambar kau?
"Wajah yg teringin jadi bakal Pengarah IB"
:p

Mana gambar aku?
Oh,aku tak pernah amek gambar lam hp ko lah..Huhu..
(Sebenarnya terpikir, kalau ada gambar aku, ko nak letak caption apa agaknye ye)

Eh, last month ada audition cari pelakon utk teater kat IB tau.

FendyHekka said...

aku mcm xkisah sgt yg tas2 tu tapi gambar yg last skali tu wat aku rasa mcm nk komen... gambar budget... kui3...

Raja Azrul said...

azwan:-
-tahu takpe...at least aku gagahkan diri memandu ke UMP...

madam:-
-i pun no komen

mel:-
-erm..itulah..kita kan jarang jumpa, kalau tak sure ada pic ko

fendy:-
-apa yang ko nak komen?? hehehe..

Lily Cartina said...

abg azwan posing mcm model la..

eh eh,

dye mmg model pon.

hehehehhe

MASITA MD SHAH said...

bangga pulak gamba sy ad dlm hp abg raja...

akhirny, penjurian debat terbanyak menjadi sejarah..hehehe