Travel

Travel

Mengira detik

Saturday, August 15, 2009

Mood nak fire orang...!!

Aku sekarang ini dah bertukar mood..

Entahlah..mungkin ramai yang kenal aku jenis yang baik, tapi hakikatnya..

Apabila kita bersabar dengan cemuhan...

Apabila kita diam mendengar teguran..

Apabila kita membisu dengan telahan dan pandangan...

Aku memang boleh terima teguran, tapi biarlah beradab seadab orang Malaysia..

Bukan dihentam, atau dikeji begitu sahaja..tanpa usul periksa..

Maka, aku sudah berubah..

Kalau dijentik, aku akan terus ....FIRE!!!!!!!!

So, amacam??

10 comments:

patungcendana said...

ok....

you nak fire siapa ni?

Otit said...

amboi. gunung berapi yang nak mletop..

- j o h a r i - said...

ehh..
bkn dulu pon ko cmni ke?
hehehe

PuTeRi CaHaYa said...

hehe...samer ler kite...
dah malas dh...
tp, slagi leh control, control jerk...

(",)
salam

Raja Azrul said...

madam mala:-
- i nak fire somebody, but not you..

tito:-
-meletup..hehehe..

jo:-
- dulu lain...skrang lain..

puteri:-
-so far leh control..tapi kalau dah geram..memang takleh control.

nyda said...

wiee..abg raja nak jadi otomen plak
takot3..
hehehe
gurau je..jgn mare ye..
cool bro..
sabo banyak2 ek

azwan bamadhaj said...

so amacam???


macam tu la.....

Melody said...

aku nak sokong sket komen joe tu. bukan dulu ko pun mmg ada masanya nak fire org jugak ke? heheh..aku ingat lagi masa kami kena ketuk ketampi ramai2 atas pentas sbb nakal masa latihan tu tau! :p

FendyHekka said...

actualy dlu ko sama je mcm skrg... cume ko buat dalam xsedar... tu yg jo ckp camtu tuh... ha3

Raja Azrul said...

fendy ngan mel:-
-dulu kat UMP lain lah..aku memang suka fire2 je nak pulak junior...

tapi kalau keja, takleh lah nak fire suka hati..kena hormat rakan sekerja..terutama yang senior..tapi kalau dah melampau sangat...tu yang kena fire tu...