Travel

Travel

Mengira detik

Sunday, September 20, 2009

Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2009

Salam..

Alhamdulillah, hari ini aku dapat beraya bersama keluarga aku di kampung. Memang tahun ini agak kureng sket kerana kami semua pulang ke kampung dalam keadaan tergesa-gesa (pukul 2am aku sampai kampung pada malam 1 syawal). Huhuhu...

nak kata best ke tidak raya tahun ni, bagi aku biasa sahaja. Takda yang menarik pun. Cuma yang best aku kena bagi duit raya (tapi ada gak orang bagi duit kat aku)..huhu!! Rupanya seronok bagi duit raya ni, nak pulak tengok budak-budak ni seronok, jadi kita pun seronok!! Hehehe...

Seperti biasa, keluarga kami akan berjalan raya ke Penang dan Taiping. Tapi tak tahulah raya ketiga ni, mama ajak ke Padang Besar. Aku cakap, alang-alang ke Padang Besar, baik kita masuk ke Thailand terus..(area wang Kelian). Tak tahu lagi coz still dalam perancangan.

Oh yer, aku pula dapat bertenet raya ni. Kenapa? sebab sepupu aku memasang streamxy mobile kat umah. So dapat ler aku menggunakan tenet dengan baik. Hehehe...

Ok...enjoy the pic..1st syawal with sweet memory!!

Tapi memang best tahu beraya di kampung..disusuri dengan ketengan sawah padi.





2 comments:

azwan bamadhaj said...

gambr yg last tu confrim ambik sendiri kan.. hahah

lawa baju raya, sama ngan colour wall... huhuhu...



selamat hari raya...

Melody said...

selamat hari raya. meriah raya?

p/s: kalau ko sama warna ngan wall (bak kata azwan), aku pulak tersama ngan kerusi, langsir, karpet segala. buat baju kaler merah. balik kampung rupanya umah nenek aku pun tema merah taun ni. huhu.