Travel

Travel

Mengira detik

Wednesday, July 10, 2013

1 Ramadan ( 10 Julai 2013)

Alhamdulillah,

Ramadan tiba lagi. Rasanya banyak ucapan menyambut Ramadan di Whatapps, SMS. We Chat, FB, dan macam -macam lagi. Dan bulan Ramadan ini juga merupakan ulang tahun secara rasmi blog saya untuk 6 tahun!

Wow...dah 6 tahun saya menulis. Serius, tak menyangka pula saya boleh bertahan selama ini. Mungkin hobi saya suka  menaip kot. Sudah banyak peristiwa pahit manis sepanjang saya menulis selama 6 tahun ini. Sudah tentu juga banyak transformasi dari seorang pelajar kepada seorang yang bergelar pekerja.

Jika bercerita bulan puasa, sudah pastinya pelbagai kisah pahit manis berpuasa. Tahun ini nampaknya jadual saya agak padat dengan kelas hujung minggu menyebabkan saya berkemungkinan tidak sempat untuk pulang ke Ipoh.  Bulan ini juga harus berjimat cermat kerana ada banyak perkara yang harus diselesaikan.

Apa yang penting, saya akan lakukan perkara yang membuatkan diri saya dan keluarga saya bahagia..oh yer..termasuk anak-anak kesayangan saya! I love them very much!!




~Life MUST go on! Peace ~

4 comments:

Melody M. said...

selamat berpuasa! ada masa nanti jom sungkey ^_^

Melody M. said...

Selamat berpuasa!
Ada masa nanti jom sungkey! :D

Raja Azrul said...

Boleh saja... tapi korang plan ler...tak larat ar nak plan. Cari hujung minggu senang sikit.

Melody M. said...

eh aku ingat tak sampai komen pertama tu. ehehhe.. buka sama kita2 je pun ok..senang sikit.