Travel

Travel

Mengira detik

Monday, November 09, 2009

Reunion ex-Senandika

Masih ingatkah anda dengan gambar-gambar di bawah?











Adakah anda .....??

a. berumur 20 tahun ke atas
b. Lelaki atau perempuan
c. Bekas ahli kumpulan SENANDIKA (bekas sahaja tahu!!)
d. Sudah bekerja atau keluar UMP ( bukan masih belajar di UMP)
-tengah praktikal pun ok!!
e. Mempunyai perwatakan riang, gila-gila, happy, sporting dan tak mudah moody!!
f. Pernah terlibat beberapa projek SENANDIKA seperti Fest. MAKUM (06/07), aktiviti kelab kebudayaan, hang out dan macam-macam lagi.

Anda sukacita dijemput untuk Reunion Ex-Senandika (Ehem...ehem...) yang akan diadakan di :

Tempat : Kuala Lumpur
Masa: bermula jam 8.30am-12.00am
Tarikh: 12 dan 13 Disember 2009

Aktiviti menanti anda:-

1.Balingan maut!!:-
- Masih ingatkah anda pada team gatai, gebu?? Bonang?? kini aksi membaling akan menjadi kenangan manis buat anda semua....kumpulan mana yang hebat? pemain mana yang mantap..anda akan jadi saksi!!

2. Pecah tekak!!:-
-Hebatkah suara anda?? Adakah suara anda semanis Siti Nurhaliza atau paling tidak pun sesedap Harun Salim Bachik!!? Maka anda layak untuk memecahkan suara anda, pastikan anda memilih key paling tinggi supaya kita dapat gegarkan KL!!!

3. Snap sana Snap Sini!!
- Untuk mereka yang fotogenik!! Maka,inilah saat paling indah sekali!! Snap kan gambar anda sebagai tanda kenangan di bumi Kuala Lumpur. Dikelilingi KLCC, KL Tower dan Maybank..pasti membuatkan anda teruja!!

4. Layan jer..
- Anda selalu pegi KL, tapi tak pernah melawat tempat menarik di KL..untuk mencipta kelainan pihak penganjur akan membawa anda ke beberapa hot spot KL yang menjadi tumpuan pelancong..Jangan lupa kamera di tangan...hehehe (layan jer)

5. Makan sampai kenyang!
- Ada bajet lebih?? apa kata isikan perut anda di beberapa restoran istimewa KL!! Anda takkan rugi, anda juga takkan pening..huhuhu! Makanlah sepuasnya sambil bercerita kisah anda bersama SEnanDika..cerita kuat-kuat!! Mana tahu akan ada produser terkenal yang menjeling anda dari jauh!

Inilah beberapa aktiviti yang bakal anda tempa sekiranya anda menyertai reunion ini. Reunion ini juga bertujuan mengumpul kembali bekas ahli kumpulan SENANDIKA UMP (drama team KUKTEM), kita juga akan merancang untuk melawat adik-adik SENANDIKA (pelapis SENANDIKA) di UMP dan berkongsi pengalaman bersama mereka. Selain itu, akan terlibat membantu kumpulan teater Senandikan UMP dalam merancang dan melaksanakan beberapa projek teater tahun hadapan.

Amacam? Anda sudah bersedia....??

Hubungi saya untuk pengesahan.


PerhatiaN:-
-Sila berkumpul di depan Aquaria KLCC pada 12 Disember 2009 pada jam 10.00am. Pastikan anda mematuhi masa supaya jadual aktiviti tidak tertangguh.


Untuk makan, tiket lawatan dan hiburan = anggaran RM 150.00 (seorang)

penginapan/pengangkutan adalah tanggungan sendiri.

(selain jemputan melalui blog, anda akan dijemput melalui facebook dan juga sms)

* saya akan sentiasa kemaskini untuk makluman semua. Jadi sila pastikan anda tidak ketinggalan mengikuti blog ini. Terima kasih.

9 comments:

skid soil said...

YA!saya sdh brsedia dan tdk sabar2 lg.

Saz-e-La said...

ya..sy jg...;p

Raja Azrul said...

Thanks...

Tolong maklumkan pada kawan-kawan yang laen...

ada yang tak balas msg abang..abang tak sure mereka dapat atau tak...

Thanks!!

sYafiQ said...

sy akan join...

Melody said...

dan tuan puteri akan turun dari gunung santubong lagi..... see u there! insyaAllah...

imnotperfect said...

saya masih bertapa lagi.. tp mgkn akan join..

nyda said...

3. Snap sana Snap Sini!!
- Untuk mereka yang fotogenik!! Maka,inilah saat paling indah sekali!! Snap kan gambar anda sebagai tanda kenangan di bumi Kuala Lumpur. Dikelilingi KLCC, KL Tower dan Maybank..pasti membuatkan anda teruja!!

silap ni...untuk mereka yang fotogedik!!..hahaha..baru btol!!
saya akan join!!!
semestinya anda dan maggi..hihi~

Raja Azrul said...

thanks semua....

harap semua akan dapat hadir esp orang yang jauh...huhuhu...

kalau tak dapat hadir..juz maklumkan pada saya.

SKODENG said...

insyaallah sy akan pegi.