Travel

Travel

Mengira detik

Monday, May 04, 2009

Getaran di bumi Kuala Lumpur

Pada 30 April sampai 3 mei...

Aku telah ke Kuala Lumpur. Berjumpa dengan rakan-rakan lama. Erm..banyak aktiviti telah berjalan dengan lancar..alhamdulillah...

Aku malas nak stori apa yang berlaku, tapi cukup aku katakan, aku happy sangat bersama dengan rakan-rakan lama. Lupa sekejap tensyen pasal kerja...ok ar, juz nak upload picture buat tatapan semua....













Aktiviti kami: Makan kat Tony Roma, Makan Kat Macdonald, Berjalan di IKEA, Ikano Centre, Cineleisure dan The Curve.Membeli belah di Low Yatt dan Bukit Bintang. Pergi ke Time Square, makan steamboat, Karaoke kat Red Box, dan ke melnara KL.....

Memang hebat...!!!











14 comments:

azwan bamadhaj said...

aku x pi menara kl pun....

huuhuhuhuh

kueh bakar said...

nama aku kelaka? cittt..

salam singgah..

patungcendana said...

pasal muka semua macam stress je?

Raja Azrul said...

azwan:-
-memanglah..ko sibuk nak balik ke bumi behrang!!

kueh bakar:-
-memang kelakar pun...

madam:-
-stress ke?? u kot yang stress..hehehe

patungcendana said...

baca I reply komen u kat blog azwan...hehehe

Melody said...

tak meanariklah! ada aku barulah tambah menarik. (ayat tak puas ati dan penuh kejelesan)

patungcendana said...

setuju sgt dengan komen melody...hehehe...

Melody said...

alamak madam..setuju tang mana tu? setuju tang yg tak menarik tanpa melody ke (ehem), ke madam setuju part i x puas ati n penuh kejelesan tu. huhu.

FendyHekka said...

aku pn x pi menara KL pn...

jumapx said...

gamabr atas skali...
ehemm...xnak emo2...he3

Raja Azrul said...

fendy:-
-dah ko keja time tu..takkan aku nak ajak ko ponteng keja pulak..motif??

jumain:-
-erk..emo ke?? hehehe...

Raja Azrul said...

melody:-
-hehehe...jeles ke?? nnt datang KL..kita wat sekali lagi..

madam:-
-napa madam?? u jeles ke?? alah..u can dah bahagia kat kuantan..siapalah kami-kami nie...hehehe (bunyi cam ayat pondok buruk azwan..)

patungcendana said...

melody...

bab tak menarik tu la...

kalau ada kita...lagi menarik kan...ahaha

Raja Azrul said...

madam:-
-ye ke menarik?? macam tak je...