Travel

Travel

Mengira detik

Thursday, January 31, 2008

Sayang..sayang..sayang...

Nasihat aku, jika kita sayang seseorang..tunjukkanlah dengan hati yang ikhlas.

Apa-apapun, keluarga adalah perkara pertama yang aku letakkan sebagai orang yang paling aku sayang. Kini, fokus aku adalah untuk keluarga aku..yang mana merekalah membesarkan aku sehingga aku berumur 23 tahun 1 bulan 3 hari ini.

Jadi, entry kali ini memang aku tujukan pada semua ahli keluarga aku sayangi!!


Ayahanda : Almarhum YM Raja Adnan B. Raja Adam

Bonda: Puan Anikah Rusida Bt Yusof


Adinda-adinda ku:

1. YM Raja Azriq Suhaimi B. Raja Adnan

2. YM Raja Azhar Syahriman B. Raja Adnan

3. YM Raja Intan Sofia Bt. Raja Adnan

4. YM Raja Intan Suhana Bt. Raja Adnan

5. YM Raja Akmal Fitri B. Raja Adnan


Along sangat sayang kalian semua. Dikaulah inspirasi dan tulang belakang along! Semoga Allah kuatkan semangat kita semua mengharungi hidup yang penuh cabaran dan ranjau ini!

Ingatlah, sejauh mana kita mencari erti hidup, keluarga jugalah tempat kita berlindung. Sejauh mana atau sehabat mana cinta kita, keluarga jugalah yang akan menjadi pokok paling utama.
Debat ASTAR 2006(25 Mac 2006) dalam kenangan...
Buat semua adik-adik debat, semoga berjaya dalam perjuangan Debat Astar UM dan Debat Integriti di USM. Bersemangatlah dan bawalah sesuatu yang manis nanti!!

6 comments:

- j o h a r i - said...

*clap*
cayalah beb..
family ko msti bangga dgn ko
tu la.. setinggi mana pon kite berada..
family tetap menjadi keutamaan
tanpa mereka, sape lah kite

azwan bamadhaj said...

baguslah.....

ingtlah orang tersayang...........

wandai said...

mengingati orang yang tersayang agak sukar untuk aku lakukan..
aku tak tahu mengapa..
tapi begitulah jadinya..
akanku cuba mengubah pendekatanku kepada orang yang tersayang..

oh ya, salam perkenalan..
kerana blog kau kelihatan menarik, telah aku link-kan dari blogku untuk bacaan kelak..
hehee

::: Hidayat ::: said...

salam..bagus2...itulah yang sepatutnya....menyayangi kedua ibu bapa dan family members dahulu...then barulah sesiapa yang kita rasa nak sayang...hehehe....

One more thing....sayangilah Allah dan rasul kita....yang tdk ternilai kasih sayang itu....

law said...

btol..sy setuju pe yg abg raja tulis 2..

bkn stkt nk propa di cni..namun pengalaman diri itu telah membuatkn sy rasa keluarga lah yg paling penring dlm hidup kita..

terutama kedua ibubapa kita..

semoga keluarga abg dn abg bhgia dan panjng umuq...

Cactito said...

family first,
brings your heart home...