Travel

Travel

Mengira detik

Friday, December 19, 2008

Ke puncak!

Assalamualaikum...

Aku telah ke Genting Highlands bersama dengan adik-adikku (Raja Azriq dan Raja Azhar) dan sepupu aku (khairul) pada 15 Disember 2008. Kami pergi balik hari sahaja, tak banyak tempat dan permainan kami main kerana manusia agak ramai (cuti katakan..hehehe)

Tarikan baru yang aku masuk: Mirror Laser Maze..tapi tak best langsung.Rugi RM10)

Ok..taknak cerita panjang..tengok jerlah gambar dan kalau nak komen..silakan...!!

Genting ada promosi: Kalau ada datang pada harijadi anda, anda boleh masuk ke Outdoor theme park dengan percuma...hehehe (jadi promoter genting kejap)


( Melihat pemandangan dari kereta kabel)


(Putera kepada Raja Adnan: Dari kiri-Raja Azhar/De, Raja Azriq/Angah dan Raja Azrul/along)

(Dalam Snow World-sejuk siut...!!!)

( Mencari harta karun)

(Adik-adik aku: Dihadapan Hotel First World)


( Di luar Highlands Hotel-suhu serendah 20 darjah C)

6 comments:

patungcendana said...

memang la ikut rasa binasa...tapi dah biasa...

stating the obvious is VERY HELPFUL...

azwan bamadhaj said...

mari mengomen tentang entry "Ke Puncak" -

uiks.... free masa hari jadi ker? tahun depan la aku pergi genting.... huhuhu

FendyHekka said...

pegi genting 3 beradik,
atas genting ada corkscrew,
ko prasan ko cantik,
posing2 mcm ittew.

ha3.... patut la pojek x jd... keje merayap je ko.

rezekiautomatik said...

wah seronok juga dpt ke tempat untuk menenangkan jiwa sekali-sekala. may ALLAH bless u.

Melody said...

kita bila lagi nak ke sana?

Raja Azrul said...

madam:-
-yer lah madam..u sahaja yang betul..

azwan:-
-datang lah tahun depan, tapi make sure bukan hari ahad, kalau tak sia-sia jer

fendy:-
-aku ada projek ke?

rezeki:-
-thanks...!!

Melody:-
-kita akan ke sana bila ko datang sini..hehehe