Travel

Travel

Mengira detik

Tuesday, December 30, 2008

Kejutan...!!

Assalamualaikum....

Konichiwa!!!

Alhamdulillah...hari jadi aku pun dah berlalu..aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua yang telah wishkan pada aku. Orang pertama yang wish kat aku ialah ibu aku, al-maklumlah, kat rumah. Orang yang pertama antar SMS pula ialah Fendy yang berada di Melaka, dan orang yang wish kat aku melalui telefon adalah Mariam, member aku dari KL.

Semua aku ucapkan terima kasih esp junior2 aku seperti Adam, Azril dan Nida. Tak lupa Law Kok Sing...

Semua amat aku hargai!! Selalunya apabila berlaku hari jadi, memang ada kejutan besar buat kita..aku pun tak terkecuali..nak tahu apa kejutan buat aku??

1. Takda elektrik:-

-Rumah aku ketiadaan elektrik pada jam 7.30pagi sampai jam 12.30tengahari. Hampas tul!! Nasib baik sempat aku nak tengok Kenduri Mawi kahwin...

2. SMS dari orang yang aku tak sangka...
-orang yang aku sangka akan wish, wish kat aku birthday, tepat jam 12am, tapi orang yang aku agak akan wish dan maklum akan birthday aku, tak pulak wish..takpelah Raja...at least ada orang wish kat kau gak!!

3. Makan-makan di Bentong:-
- Biasa saja..aku dan adik aku makan di sebuah restoran di Bentong. Sekadar menyambut dengan famili katakan...

4. Plan tergendala:-
- Ada beberapa plan aku sedikit tergendala akibat masalah teknikal...huhuhu...takpe, still got time.

5. Dah berbaik semula..
-Rezeki tuhan..mungkin persahabatan ibarat air, dicincang bagaimanapun tidak akan putus..alhamdulillah...


Oklah..tak banyak nak share. Insyallah, aku akan update story dari semasa ke semasa. Oh yer, SENANDIKA,..jangan Lupa Puteri Gunung Ledang bakal ditayangkan pada bulan Februari ini. So, simpan duit PTPTN anda........!!

5 comments:

patungcendana said...

kalau air batu putus gak...

azwan bamadhaj said...

wah.. terkejutnye.... hehehhehe

Melody said...

(^^,)

Raja Azrul said...

madam mala:-
-i tulis air, bukan air batu...

azwan:-
-perli ke? motif sangat?

Melody:-
-smile for you!!

redzuwan said...

baru skang boley comment...hepi belated birthday..bagus la raja kalau camtu..kalau si kereta merah tu entah bila agaknya..